ERKENDE Carrosserie alle merken

Bij bvba carrosserie monnaers kan u terecht voor alle carrosserie herstellingen en spuitwerk. Van alle merken personenwagens en bedrijfwagens. Met onze gespecialiseerde carrosserieafdeling bieden wij het allerbeste voor de herstelling van uw wagen van eender welk merk, met respect voor uw budget en het milieu. Dankzij de meest moderne apparatuur worden alle mogelijke herstellingen tot in de kleinste details afgewerkt, volgens de specificaties van de constructeur. Uw veiligheid én de duurzaamheid van uw wagen na de herstelling is dus gegarandeerd.

Verzekering

Is de schade verzekerd? Wij zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen zodat de afhandeling snel en probleemloos kan verlopen. Wij zorgen voor een volledig dossier met bestek en digitale foto’s van de schade. Alles wordt naar de verzekeringsexpert verstuurd via het Informex-verzekeringsplatform en vervolgens digitaal verwerkt en gearchiveerd.

Herstelmethodes

Afhankelijk van de schade wordt een geschikte herstelmethode gekozen

Uitdeuken zonder spuiten

Indien het lakwerk onbeschadigd is en de deuk niet te groot kan er in sommige gevallen hersteld worden zonder spuitwerk, wat voor u een aanzienlijke besparing betekent.

Spot-repair

Kleine lakbeschadigingen kunnen in bepaalde gevallen plaatselijk hersteld worden zonder dat er volledige panelen herspoten dienen te worden.

Plaatwerkvervanging of herstelling

Beschadigd plaatwerk kan hersteld of vervangen worden zodat elke schade onzichtbaar blijft.

Kunststofherstelling

Ook kunststof onderdelen zoals bumpers, sierlijsten, … kunnen vaak hersteld worden met behulp van specifieke kunststof-lastechnieken. Deze technieken zijn zeer duurzaam zodat de kwaliteit van de herstelling steeds onberispelijk is. Richten Indien er tijdens het ongeval vaste delen van het chassis beschadigd raakten hebben we alle apparatuur in huis om deze met behulp van mallen exact terug in de oorspronkelijke staat te brengen.

Uitlijnen

Schade aan de wielophanging? Na vervanging van de beschadigde delen wordt uw wagen met behulp van een laser-gestuurd vierwieluitlijnsysteem perfect volgens fabrieksspecificaties opnieuw afgesteld.
Copyright 2012 © Webdesign nalo.be